Ontmoet het team van Deko Hardinxveld

Sinds de start van het bedrijf in 1956 is Deko Hardinxveld een klein maar vertrouwd adres binnen de projectstoffering. Inmiddels is Deko gegroeid en zijn er zeven mensen in vaste dienst.
Naast een eigen bedrijfspand met een loods, magazijn, kantoor en een showroom beschikt de onderneming over vijf eigen werkbussen en een ruim assortiment aan gereedschappen en hulpmiddelen om elke projectstofferingsopdracht zo efficiënt mogelijk te kunnen uitvoeren.

Benieuwd wie er voor u aan de slag gaan?

Deko wordt inmiddels gerund door de derde generatie Dekker, samen met een compagnon. Zij zijn uw voornaamste contactpersonen en stellen zich graag even aan u voor.

Wij adviseren u graag!


Vincent Dekker

Directeur / Eigenaar

Mijn werkterrein is systeembouw. Na het afronden van mijn studie bedrijfskunde ben ik in '97 in dienst getreden bij Deko, het bedrijf van mijn vader. Een logische stap: van jongs af aan hielp ik al mee met diverse klusjes. Ik heb mij gespecialiseerd in projectstoffering voor unit-systeembouw. Ik ken de markt inmiddels door en door en kan met mijn vakkennis echt iets toevoegen aan een project.


Alex Boer

Directeur / Eigenaar

In ben sinds 1996 in dienst en heb mij toegelegd op projectstoffering voor de permanente bouw en zorginstellingen. Een specialisme in projectstoffering is belangrijk, zo kunnen wij de klanten adequaat aan de juiste oplossingen helpen. De afwisseling van hard werken op de vloer en het denk- en rekenwerk op kantoor vind ik heerlijk. Ik doe mijn werk dan ook met veel enthousiasme!

Uw project laten stofferen door vakmensen?

Neem contact op

Deko Projectstoffering B.V. - Blikstraat 1 - 3372 BA Hardinxveld-Giessendam - Telefoon: 0184 - 61 27 10

Ontwerp en ontwikkeling door De Webmakers