Projectstoffering met passie

Wat valt er onder projectstoffering? De term wordt gebruikt voor het leveren en aanbrengen van vloerbedekking, gordijnen, vitrage en/of zonwering bij bedrijven en instellingen. Denk daarbij aan alles van harde tot zachte vloeren en ondervloeren tot aan gordijnen, raamdecoratie, binnenzonwering, horren en zelfs details als schoonloopmatten en stoelpootdoppen. Deko stoffeert al sinds 1956 met passie voor het vak.

Vakmanschap in productkeuze en stoffering

Alle verschillende soorten wand-, vloer- en raambekleding vereisen de nodige kennis. Ieder product heeft zijn eigen eigenschappen en voordelen. Voor het stofferen van een bedrijfspand of instelling moeten ze bovendien voldoen aan de strengste eisen op het gebied van kwaliteit en brandveiligheid.

Twijfelt u over de juiste stoffering voor uw zorginstelling, unit-systeembouw of bedrijfspand? Onze vakmensen adviseren u graag bij het maken van productkeuzes. Om u een hoogwaardige en duurzame oplossing te kunnen aanbieden blijven wij continu op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en regelgeving. Stel uw vraag dus gerust aan onze projectstofferingspecialisten!

Direct advies? Klik hier!

Projectstoffering door Deko Hardinxveld

Vakmanschap is onze kracht. Deko Hardinxveld stoffeert al sinds 1956. En al is projectstoffering van toen niet meer te vergelijken met de werkzaamheden en eisen van deze tijd, de kennis en ervaring die we door de jaren heen hebben vergaard, is onmisbaar. Een opleiding tot projectstoffeerder bestaat namelijk niet. Alleen vakkennis en ervaring garanderen een perfect eindresultaat.

Waardoor wij ons onderscheiden:

  • Vakkennis sinds 1956
  • Efficiente communicatie 
  • Feilloze tijdsplanning
  • Kwaliteit en prijs in verhouding
  • Flexibiliteit

Wij zijn uw partner in projectstoffering. Lees hier meer over de kracht van Deko Hardinxveld.

Uw project laten stofferen door vakmensen?

Neem contact op

Deko Projectstoffering B.V. - Blikstraat 1 - 3372 BA Hardinxveld-Giessendam - Telefoon: 0184 - 61 27 10

Ontwerp en ontwikkeling door De Webmakers