De kracht van Deko Hardinxveld projectstoffering

Wij blinken uit in vakmanschap. Deko Hardinxveld stoffeert al sinds 1956. En al is het projectstofferen van toen niet meer te vergelijken met de werkzaamheden en eisen van deze tijd, de kennis en ervaring die we door de jaren heen hebben vergaard, is onmisbaar. Een opleiding tot projectstoffeerder bestaat namelijk niet. Alleen vakkennis en ervaring garanderen een perfect eindresultaat.

Waardoor wij ons onderscheiden:

– Vakkennis sinds 1956
Deko Hardixveld heeft jarenlange ervaring en werkt met een vast team van eigen opgeleide vakmensen. Belangrijk, want projectstoffering is geen vak wat men in korte tijd leert. De verschillende soorten vloeren, legmethodes, de ondervloer; allemaal factoren die veel expertise vragen. Onze mensen zijn al vele jaren in dienst, dus kunnen wij garant staan voor kwaliteit.

– Efficiënte communicatie
Als ondernemer wilt u samenwerken met een daadkrachtige organisatie. Uw contactpersonen Vincent Dekker en Alex Boer draaien ook op de werkvloer mee. Door de korte lijn kunnen wij snel anticiperen op eventuele problemen en is er weinig tijdverspilling aan overleg.

– Feilloze tijdsplanning
Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we feilloos inschatten hoeveel tijd er nodig is en werken we uw project binnen schema af.

– Kwaliteit en prijs in verhouding
Deko draait al decennia lang mee in de vloerenindustrie en heeft prettige relaties opgebouwd met diverse leveranciers. Hierdoor zijn de mogelijkheden groot en de prijzen scherp.

– Flexibiliteit
Dankzij een uitgebreid assortiment aan eigen gereedschap, hulpmiddelen en werkbussen zijn onze vakmensen flexibel inzetbaar op diverse adressen en kunnen we ons aanpassen aan uw tijdsschema. Heeft u een noodklus of last-minute opdracht? Ook daar schrikken wij niet van.

Ook sterk in veiligheid en innovatie

Deko zet zijn vakkennis ook in om middelen te ontwikkelen die de werkzaamheden gezonder en minder zwaar maken of de efficiëntie verhogen.
Zo ontwikkelde Deko Hardinxveld eind zeventiger jaren in samenwerking met Interlanda Lochem oplosmiddel-arme en later oplosmiddel-vrije lijm. Toen het ministerie in 2002 een verbod op contactlijm wilden invoeren werkte Deko Hardinxveld al bijna tien jaar oplosmiddel-vrij.

Andere innovaties van Deko Hardinxveld:

  • Afrolkarren op hoge zwenkwielen.
  • Transportsystemen voor rollen en banen tapijt, ook te gebruiken voor het leggen van banen tapijt op patronen.
  • Gietkarren om 75 kg egaline te kunnen aanmaken en daarna met geringe inspanning op de juiste laagdikte aan te kunnen brengen.
  • Binnenbouwlift op 220 volt.
  • Aluminium zijplaten.
  • Milieu-clip, een innovatief systeem om lijm- en verfemmers schoon te houden, zodat deze kunnen worden hergebruikt. In 2001 beloond met een Oorkonde voor Duurzaam Ondernemen door Stichting Stimular.

Wie gaan er voor u aan de slag? Maak hier kennis met het team van Deko Hardinxveld.

Uw project laten stofferen door vakmensen?

Neem contact op

Deko Projectstoffering B.V. - Blikstraat 1 - 3372 BA Hardinxveld-Giessendam - Telefoon: 0184 - 61 27 10

Ontwerp en ontwikkeling door De Webmakers