Projectstoffering met historie

Deko Hardinxveld is een onderneming met historie. En daar zijn we trots op. Het is het bewijs van ons vakmanschap. De geschiedenis begint in 1956 met de oprichting van Deko Hardinxveld B.V. door Jan-Willem Dekker en Jo Kop. Vanuit hun vestigingsplaats Hardinxveld-Giessendam brengen zij vloerbedekking en raamdecoratie aan bij bedrijven en instellingen.

Zoon Ab Dekker begint aan een universitaire studie scheikunde, maar verkiest creatief handwerk boven intellectuele arbeid. Dus staakt hij zijn studie in 1972 en wordt projectstoffeerder. Zijn chemische kennis komt goed van pas en vormt de basis voor een nieuw beleid van Deko Hardinxveld.

Onder Ab Dekkers hoede maakt Deko Hardinxveld een belangrijke vooruitgang door. De kennis groeit en Deko bewijst zijn vakmanschap door nieuwe visies en ideeën. Dit resulteert onder andere in het mede-ontwikkelen van – destijds revolutionaire – oplosvrije vloerlijm en de ontwikkeling van de milieu-clip. Deze clip is een innovatief systeem om lijm- en verfemmers schoon te houden, zodat deze kunnen worden hergebruikt.
Dekkers belang voor milieu en personeel leverde hem in 2001 een Oorkonde voor Duurzaam Ondernemen door Stichting Stimular op.

Derde generatie Dekker

Sinds 1997 is de derde generatie Dekker werkzaam bij de onderneming. Na het afronden van zijn studie aan de HES in Rotterdam neemt Vincent Dekker het roer over. Hij runt nu samen met zijn compagnon Alex Boer het bedrijf Deko.

Onze visie: niet de grootste maar wel de beste!

Inmiddels heeft Deko Hardinxveld zeven mensen in vaste dienst. Naast een eigen bedrijfspand met een loods, magazijn, kantoor en een showroom beschikt de onderneming over vijf eigen werkbussen en een ruim assortiment aan gereedschappen en hulpmiddelen om elke projectstofferingsopdracht zo efficiënt mogelijk te kunnen uitvoeren. Deko is gegroeid, maar de basis blijft: vakmanschap.

Uw project laten stofferen door vakmensen?

Neem contact op

Deko Projectstoffering B.V. - Blikstraat 1 - 3372 BA Hardinxveld-Giessendam - Telefoon: 0184 - 61 27 10

Ontwerp en ontwikkeling door De Webmakers