Projectstoffering van een zorginstelling

Zorgverleners gaan elke dag tot het uiterste om hun patiënten de juiste zorg te bieden. Zij zouden door een derde partij zo min mogelijk gehinderd moeten worden in het uitvoeren van hun taken. Bij een verandering van de inrichting spelen bovendien niet alleen de belangen van het personeel, maar natuurlijk ook die van patiënten. Stofferen van een zorginstelling vereist daarom expertise. Ervaring, een goede planning en heldere communicatie zijn onmisbaar voor een vlekkeloos verlopend project. Sleutelwoorden die op Deko Hardinxveld ruimschoots van toepassing zijn.

Belangrijke punten bij stofferen in de zorg

In de zorg is geen dag hetzelfde. Om het vervangen van wand- of vloerafwerking of het plaatsen van raambekleding succesvol en zonder overlast of ongemak voor zorgverleners of bewoners te laten verlopen is het van belang daar rekening mee te houden. Dat vraagt flexibiliteit en multifunctioneel werken van de uitvoerende partij, en gebruik van de juiste machines.

Denk ook aan de materiaalkeuze. Wij kunnen uitstekend adviseren over het beste materiaal voor vloer-, wand- en raambekleding van de zorginstelling, passend bij de wensen en eisen ten aanzien van gebruik en sfeer.

Benieuwd hoe we u van dienst kunnen zijn?
Leg uw project vrijblijvend aan ons voor.

Vooruitziende blik

Wat kunt u van ons verwachten? Dankzij onze expertise hebben wij een vooruitziende blik en kunnen we u op vele manieren extra van dienst zijn. Het aanbrengen van een nieuwe vloer kan bijvoorbeeld gevolgen hebben: moet er een deur ingekort worden of zijn er (andere) stoeldoppen nodig? Daar adviseren wij tijdig over. En we bieden de juiste oplossing.

Werkwijze stoffering zorginstellingen

Communicatie en goede overeenstemming zijn belangrijk voor een plan van aanpak. Een duidelijke planning werkt prettig, voor beide partijen, maar er moet ook ruimte zijn voor wijzigingen. Het is onze zorg om daar op in te spelen. Door flexibel en creatief te werken met de juiste gereedschappen en materialen realiseren wij vakkundig uw project. Wij doen er alles aan om onzichtbaar om de zorg en zijn bewoners heen te werken.

Voor het slopen van de oude vloer maken we gebruik van geluidsarme sloopmachines. Door te werken met sneldrogende egaline zorgen wij ervoor dat er binnen twee uur weer een nieuwe vloer geplakt kan worden. Onze ervaren vakmensen kunnen de nieuwe vloer snel plaatsen, waardoor er direct weer verzorgd en gewoond kan worden.

Deko werkt met een vast team wat al jaren ervaring heeft in de zorgsector. We realiseerden al diverse projecten voor andere verpleegtehuizen, ziekenhuizen, tandartspraktijken en dierenklinieken en werken samen met ASVZ en Laurens. Deko stoffeert overal waar zorg geleverd wordt.

Wilt u weten wat Deko Hardinxveld voor uw zorginstelling kan betekenen? Onze vakmensen staan u graag te woord.

Uw project laten stofferen door vakmensen?

Neem contact op

Deko Projectstoffering B.V. - Blikstraat 1 - 3372 BA Hardinxveld-Giessendam - Telefoon: 0184 - 61 27 10

Ontwerp en ontwikkeling door De Webmakers