Projectstoffering van een onderwijsinstelling

Een prettige leeromgeving wordt mede behaald door de uitstraling van het gebouw en zijn leerplekken. Bij stoffering van een onderwijsinstelling speelt daarom niet alleen functionaliteit mee, ook de esthetiek heeft een belangrijk aandeel. Net als het budget. Verandering van de inrichting van een onderwijsinstelling vereist daarom expertise. Advies over materiaalkeuze, flexibiliteit en multifunctioneel werken en denken zijn onmisbaar voor een vlekkeloos verlopend project. Sleutelwoorden die op Deko Hardinxveld ruimschoots van toepassing zijn.

Belangrijke punten bij stofferen in het onderwijs

De eisen voor een aangename sportruimte staan tegenover de wensen voor aankleding van een studieruimte. Verschillende leerplekken met verschillende leerdoelen vragen om verschillende materialen. Met de juiste vloer- en/of raamafwerking spelen we in op de functionaliteit en de sfeer die u aan de ruimte wilt geven.

Daarnaast is duurzaamheid en onderhoud medebepalend voor de materiaalkeuzes. Wij kunnen uitstekend adviseren over het beste materiaal voor vloer-, wand- en raambekleding van de onderwijsinstelling, wat resulteert in een inrichting waar een school vele jaren plezier aan beleeft.

Scholen beschikken niet altijd over een ruim budget, wat een stofferingsopdracht extra uitdagend maakt. Dankzij creatief en multifunctioneel denken en leggen door onze vakmensen kunnen wij met weinig financiële middelen toch mooie en vernieuwende stoffering realiseren.

Benieuwd hoe we u van dienst kunnen zijn?
Leg uw project vrijblijvend aan ons voor.

Vooruitziende blik

Wat kunt u van ons verwachten? Vakkundige stoffering en een vooruitziende blik waardoor we u op vele manieren extra van dienst kunnen zijn. Het aanbrengen van een nieuwe vloer kan bijvoorbeeld gevolgen hebben: moet er een deur ingekort worden of zijn er (andere) stoeldoppen nodig? Daar adviseren wij tijdig over. Daarnaast bieden we specifieke oplossingen voor onderwijsinstellingen, zoals het Bulletin Board.

Werkwijze stoffering onderwijsinstellingen

Flexibiliteit is belangrijk om het vervangen van wand- of vloerafwerking of het plaatsen van raambekleding succesvol en zonder overlast of ongemak voor leraren en leerlingen te laten verlopen. Denk hierbij aan het uitvoeren van werkzaamheden buiten schooltijden, bijvoorbeeld tijdens schoolvakanties.
Door de inzet van vakmensen met jarenlange ervaring in projectstoffering van onderwijsinstellingen en het gebruik van de juiste gereedschappen en materialen realiseren wij uw project snel en bekwaam. We doen er alles aan om onzichtbaar om het onderwijs en de leerlingen heen te werken.

Een van onze vaste klanten in het onderwijs is de Stichting CVO-AV, maar inmiddels zijn al vele scholen door heel Nederland en België door ons voorzien van nieuwe vloerafwerking. Zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten gaan wij met enthousiasme en toewijding aan.

Uw project laten stofferen door vakmensen?

Neem contact op

Deko Projectstoffering B.V. - Blikstraat 1 - 3372 BA Hardinxveld-Giessendam - Telefoon: 0184 - 61 27 10

Ontwerp en ontwikkeling door De Webmakers